Readme 1st

Leesmij

Deze groep pagina's bevat informatie bedoeld voor de kleine ideŽle instellingen. De eenmansguerrilla's, de two man army en de three man bandstands.  Beetje de ZZP-ers (en kleine zelfstandigen) onder de stichtingen zeg maar. We gaan er van uit dat de grote clubs hun eigen adviseurs met bijbehorende salaris wel kunnen betalen. Wij hebben geen boodschap met veel dure woorden en vakjargon maar gewoon ABN, d.w.z. Algemeen Begrijpbaar Nederlands. Maar dan nog.....

 

Onze eigen zoekmachine.
Zoekt alleen op deze website

index sitemap advanced
site search by freefindHou me op de hoogte!

Bij wijzigingen of aanvullingen van deze pagina krijgt u automatisch een bericht

it's private
powered by
ChangeDetectionHet is het evangelie niet en ik ben geen Goeroe. Het is gewoon een verzameling tips en trucs die je zo door de jaren heen oppikt. En je moet wel achter de komma doorlezen. En de woorden vermits, tenzij etc. niet verwarren met een punt. Soms kun je iets met die informatie, soms niet. Hoe dan ook, het is net als de boekhouder; hij vult de cijfers in en u bent er verantwoordelijk voor. Er steekt dan ook geen uitgebreide filosofie achter de informatie noch commerciŽle doelen. Het scheelt gewoon een hoop uitleg tijdens mijn projecten en ik hoef niet elke keer hetzelfde liedje te zingen.

Onze (mijn vrouw en ik zijn een two man army) projecten hebben als doel veelal eenmalig kleine initiatieven op weg te helpen met als middel de fotografie. Veelal in de vorm van een project, een expositie of wat dan ook. Soms digitaal, soms analoog. Soms verdienen we daaraan, soms ook niet. Geld is dan ook niet de drijfveer, het doel moet ons liggen. En de mensen ook. We beschouwen onszelf bijvoorbeeld wel als dierenvrienden maar we kunnen zowel, de jager, de boer als de dieractivist begrijpen! Zolang het allemaal maar niet te radicaal is.

Als na het lezen van deze pagina's meer wilt weten, neem maar eens contact op. Soms sta je te dicht op het bos om de bomen te kunnen zien en dan kan een frisse blik van een buitenstaander verfrissend werken. Zolang ik geen camera in mijn handen heb, is alles wat ik doe meestal vrijblijvend. Zo niet, bent u de eerste die het hoort. 

De reden waarom we dit doen is simpel. Ik hoef er niet van te leven en deze hele vorm van projectfotografie is hobby. Gebaseerd op een uitspraak van een kunstenaar/fotograaf uit de vorige eeuw die er zijn 'ding' van maakte de wereld om hem heen op indringende wijze vast te leggen.

"Als je de wereld om je heen wilt begrijpen, moet je betrokken zijn bij wat je ziet"
Henri Cartier Bresson

© 2016 - 2018 Martins Digital Imaging.