Webwolf.be

Afdrukservices

De internet drukkers


×

Een foto kan dankzij de hudige technieken bijna overal op afgedrukt worden. Dat kan vrij simpele bij één van de vele afdrukservices op internet. De meeste hebben ook nog eens de nodige mogelijkheden de foto aan te passen, tekst bij te voegen etc. En als dat niet genoeg voor u is hebben we wel een lijst met online photo editors voor u. Let wel, niet elke website is even geschikt voor smartphones.

Welke afdrukservice nu het beste is, is moeilijk te zeggen. Dat is sterk afhankelijk van de mening van een ieder en die verschilt nog al eens. (zie ook: resoluties). Een medewerker die een keer een slechte dag heeft, een order verprutst en een rampage veroorzaakt die op de sociale media een vervolg krijgt. Het zijn niet de verhalen waar je op af moet gaan evenmin als al die overgewaardeerde reviews. Als ik een bedrijf als Albelli de tam-tam zie roeren dan kan ik me niet voorstellen dat ze niet hun uiterste best doen om een order goed af te leveren. Die zitten niet op een social media soap opera te wachten. En dat geldt ook voor de rest.

Dat gezegd hebbende, er zijn er een paar die opvallen. Kruidvat heeft een prachtig stukje software dat te downloaden en te installeren is op uw PC/laptop en Printkado heeft wel heel bijzondere producten. Het bezoeken zeker waard. Voor de rest, ga lekker online shoppen! Probeer hier en daar eens wat uit en laat u verrassen.

Afdrukservices

 

Terug naar boven | Terug naar index

Original Design w3.css * | Fotografie webwolf | © 2010-2018